Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης του «Αττικόν» - Η επίσκεψη του Κουρουμπλή, έβγαλε λαβράκι

Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης του «Αττικόν» - Η επίσκεψη του Κουρουμπλή, έβγαλε λαβράκι 
Αποφασισμένος να αντικαταστήσει άμεσα την διοίκηση του Αττικού νοσοκομείου, είναι ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς η επίσκεψή του την Τετάρτη στο νοσηλευτήριο, του επεφύλαξε μία ...έκπληξη.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικόν, αλλά δεν βρήκε κανέναν από τη διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς τόσο η διοικήτρια, όσο και υποδιοικήτρια έλειπαν με άδεια, όπως πληροφορήθηκε. Εν τω μεταξύ, η ειρωνεία της ιστορίας, είναι ότι ακόμη και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, έλειπε με άδεια.

Ο υπουργός Υγείας συνομίλησε ωστόσο με ασθενείς και προσωπικό, αλλά φέρεται αποφασισμένος, να αντικαταστήσει άμεσα την διοίκηση του νοσοκομείου. Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη το Αττικόν είχε γενική εφημερία.
Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας, επισκέφθηκε την Τετάρτη και τις Μονάδες ΠΕΔΥ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) των Δήμων Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας. Κατά την επίσκεψή του στις μονάδες Υγείας, πραγματοποίησε συναντήσεις με φορείς των Δήμων, καθώς και με εκπροσώπους ιατρικού και λοιπού προσωπικού των μονάδων.

http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου