Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΟΣΕ-ΙΚΑ: Τραγική η κατάσταση στο ΙΚΑ

Με αγανάκτηση καθημερινά διαπιστώνουμε την αδράνεια της Διοίκησης του ΙΚΑ καθώς και του Υπουργείου Εργασίας να... προστατέψει τους λιγοστούς υπηρετούντες σήμερα υπαλλήλους στο ΙΚΑ.

Μετά την αποχώρηση των εργαζομένων της 9Κ, την χρονική καθυστέρηση έναρξης και ολοκλήρωσης της πρόσληψης των επιτυχόντων του διαγωνισμού 8Κ, η κατάσταση στις υπηρεσίες του ΙΚΑ επιδεινώνεται καθημερινά και γίνεται ΤΡΑΓΙΚΗ για τους εργαζομένους αλλά και για τους συναλλασσόμενους.

Ήδη σε Υποκατάστημα κεντρικό της Αθήνας, σήμερα 28/3/2013, μεταφέρθηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο, υπάλληλος που υπηρετούσε στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συνάξεων, από το βάρος της συναλλαγής των συνταξιούχων που δεκάδες προσέρχονται αυτές τις ημέρες στο ΙΚΑ μετά την απόφαση της διοίκησης για διακοπή συντάξεων που δεν έχουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Καταγγέλλουμε την αδιαφορία του Υπουργείου Εργασίας και της Διοίκησης του ΙΚΑ να προστατεύσουν τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του που επιδεινώνουν τις συνθήκες εργασίας και επιβαρύνουν την υγεία μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η αύξηση τέτοιων περιστατικών, είναι ενδεικτική στο τι αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ καθημερινά και θεωρούμε ότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, σε λίγο θα θρηνήσουμε και θύματα.
Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου