Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συγκεντρώσεις από το Ε.Κ. για το κλείσιμο του ΙΚΑ σε Λιβαδειά και Παραλία Διστόμου,


ergatiko_kentro_libadeiasΤο  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταδικάζει το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων του  ΙΚΑ Λιβαδειάς και Παραλίας Διστόμου, μετά τη ψήφιση του Νομοσχεδίου  « ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ.) ΑΛΛΑΓΗ  ΣΚΟΠΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» του Υπουργείου Υγείας, με μόνο στόχο  να οδηγήσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό στην ανεργία και τους χιλιάδες ωφελούμενους ( εργαζόμενους, συνταξιούχους κ.α.) χωρίς Πρωτοβάθμια περίθαλψη, για να εξυπηρετήσει τις απάνθρωπες δεσμεύσεις των Μνημονίων.

Τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ Λιβαδειάς και Παραλίας Διστόμου λειτουργούν αδιάκοπα, πλήρη στελεχωμένα με Ιατρικό,  Νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ιατρικό εξοπλισμό, όπου εξυπηρετούν  χιλιάδες ωφελούμενους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης το κτίριο του ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου είναι ιδιόκτητο και δίπλα από το Εργοστάσιο  «Αλουμίνιο της Ελλάδος», όπου εξυπηρετούνται οι εκατοντάδες  εργαζόμενοι του.
Καλούμε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη Διαμαρτυρία που θα γίνει τη Δευτέρα 17/2/2014
-          ώρα  8.00΄το πρωί, στο Υποκατάστημα ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου
-          ώρα 10.00΄το πρωί στο ΙΚΑ Λιβαδειάς στον πεζόδρομο της  Μπουφίδου.

http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου