Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΝέαΠερίθαλψη & Ασφάλιση Γεωργιάδης: Υπάρχει εντύπωση ότι δουλεύουμε για ιδιωτικά συμφέροντα!


Γεωργιάδης: Υπάρχει εντύπωση ότι δουλεύουμε για ιδιωτικά συμφέροντα!

Υπόνοιες ότι εξυπηρετούνται ιδιωτικά συμφέροντα, δημιουργούν οι τακτικές βλάβες των αξονικών στα δημόσια νοσοκομεία.
Αυτό σημείωσε την Τετάρτη ο κ. Γεωργιάδης, σε επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Σύγχρονες προκλήσεις για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, παρουσία όλων των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και των νοσοκομείων της επικράτειας.

Απευθυνόμενος στα στελέχη του ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε:
“Θέλω να κάνετε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια που μπορεί το κάθε νοσοκομείο για να λειτουργούν οι αξονικοί τομογράφοι και τα υπόλοιπα μηχανήματα.
Και αυτά που είναι χαλασμένα να βρουν τον τρόπο να επισκευαστούν.
Είναι πολλοί που μας χτυπάνε και έχουνε και δίκιο καθώς δημιουργείται η εντύπωση ότι δουλεύουμε για ιδιωτικά συμφέροντα.
Πρέπει να λύσουμε αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πώς θα λειτουργούν κατά το δυνατό όλα τα μηχανήματα που έχουμε.
Και αυτά που είναι πολύ παλιά και δεν μπορούσαν ούτε να λειτουργήσουν, είτε να τα πετάξουμε και να γίνει η διαδικασία για να τα αντικαταστήσουμε”...

Συνάντηση

Αναφορικά με τη λειτουργία των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι πρώτοι μήνες του 2014 πάνε καλά, “...με τις δυσκολίες που προφανώς όλοι έχουμε υπό τις συνθήκες που πρέπει να διοικείτε εσείς τα νοσοκομεία και εμείς εσάς”...
Ζήτησε, δε, από τα στελέχη να του παραδίδουν τα στοιχεία από τη λειτουργία των ιδρυμάτων που διοικούν στην μηνιαία συνάντηση με τον υπουργό.
Δ.Κ.

http://www.iatronet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου