Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επιμήκυνση των δόσεων έως τέλος του έτους 2012 των αναδρομικών

 

ΑΘΗΝΑ 2/4/2012 ΑΡ.ΠΡΩΤ. 173
ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ
Σε συνάντηση της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ με τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την Παρασκευή 30/3/2012 μεταξύ άλλων θεμάτων τέθηκε και το εξής:
Επιμήκυνση των δόσεων έως τέλος του έτους 2012 των αναδρομικών που προκύπτουν από την καθυστερημένη εφαρμογή του Νέου Μισθολογίου.
Σε προφορική συνεννόηση του Υπουργείου Υγείας με τον αρμόδιο του ΗΔΙΚΑ δίνεται κατεύθυνση για την επιμήκυνση του αριθμού των δόσεων έως τέλους του χρόνου. Η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι απόφαση των Διοικήσεων του κάθε Νοσοκομείου χωρίς να παρεμβαίνει το ΗΔΙΚΑ.
Ως εκ τούτου καλούμε τα Δ.Σ. των Σωματείων να παρέμβουν δυναμικά στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων στην κατεύθυνση της παραπάνω ρύθμισης (έως 8 μηνιαίες δόσεις).
Επίσης σ’ αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν τα Σωματεία για τα Νοσοκομεία που δεν είναι στον ΗΔΙΚΑ αλλά σε ιδιωτικές εταιρείες ή έχουν δική τους μισθοδοσία. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι Διοικητές των Νοσοκομείων μπορούν να επικοινωνούν με τον Διευθυντή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κο Κακαρά.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου