Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



       
Για άλλη μια φορά  η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. καταστρατηγεί κάθε όριο ασφαλούς λειτουργίας νοσηλευτικών μονάδων, ζητώντας να μετακινηθούν εν μέσω καλοκαιριού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς  νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με τρίμηνες μετακινήσεις  ή με μόνιμες  μετατάξεις  προς  αλλά νοσοκομεία  της επικράτειας, αδιαφορώντας για την παροχή ασφαλούς νοσηλευτικής φροντίδας των πολιτών της Βοιωτίας.  
Έχουμε επισημάνει πολλές φορές  την απαξίωση και την άνιση μεταχείριση του νοσοκομείου μας,  αφού αποτελούμε δεξαμενή ιατρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. με την τακτική να υποκύπτει στις ρουσφετολογικές μετακινήσεις και στις εξυπηρετήσεις ημετέρων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το νοσοκομείο μας σε συρρίκνωση των δομών του, με επακόλουθο την  κατάρρευσή του, αδιαφορώντας για την δική μας υποστελέχωση και την ποιότητα των υγειονομικών παροχών του Βοιωτού πολίτη.
Πόσο ακόμη το νοσοκομείο θα λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, με απλήρωτες εφημερίες και χωρίς  ρεπό?
Η κατάσταση είναι μη διαχείριση και τα προβλήματα συσσωρεύονται
Η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.
Το Δ.Σ

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ Δ.Σ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΤΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5Η ΥΠΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω απολυτα!!πως θα μπορουσε να γινει ορθη κατανομη του προσωπικου οταν οι αρμοδιοι πασχουν απο την λαγνεια της καρεκλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΒΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΗΚΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ηςΥΠΕ ΑΣ ΨΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το νοσοκομείο της Λιβαδειάς έχει γίνει πλέον οικογενειακή υπόθεση και θα γίνει χειρότερη η κατάσταση με την έλευση της "ντόπιας"διοικητριας!!! (ρουσφέτοκαταστεις)εν ολίγοις!εκτός των άλλων θεμάτων που έχουν. ας τοποθετήσουν μηχάνημα άφιξης -αναχώρησης του προσωπικού... (το οποίο και ηγορασαν αλλά ποτέ δεν τοποθετηκε!) κοινώς " αγρόν ηγορασαν "και έπειτα ας κατανεμουν δίκαια το προσωπικό τους οι εκατοστοτε διοικήσεις και όλα θα είναι όπως πρέπει αλλά το χειρότερο είναι πως όλα γίνονται επειδή στην παρούσα φάση οι περισσότεροι αντιδρούν λόγω κομματικών ιδεολογικων θέσεων!!
    Κύριοι και κυρίες του Δ.Σ αφήστε στην άκρη τις πολιτικές σας διαφορές που έχετε με την περιφέρεια και γνωρίζετε καλά τι ακριβώς εννοούμε και συμμαζεψτε το νοσοκομείο για το καλό όλων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή