Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στην τελική ευθεία η 7η ΥΠΕ για τα εγκαίνια του ΠΕΔΥ


Στην τελική ευθεία η 7η ΥΠΕ για τα εγκαίνια του ΠΕΔΥ


Έτοιμη δηλώνει η 7 Υγειονομική Περιφέρεια να λειτουργήσει τις Μονάδες Υγείας του νέου φορέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς ολοκλήρωσε τις σχετικές διαδικασίες.

Όπως αναφέρει η διοίκησή της, ορίστηκαν οι επιτροπές για την παράδοση παραλαβή των εγκαταστάσεων και του αναλώσιμου υλικού ανά μονάδα και Νομό, διαδικασία που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 21 Μαρτίου.

Επίσης την Πέμπτη 20 Μαρτίου έχουν κληθεί να παρουσιασθούν, παρουσία του Διοικητή κ. Αντώνη Γρηγοράκη και των Υποδιοικητών της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κυρίας Άννας Τριχοπούλου και Γιώργου Λυρώνη, για την επίσημη ανάληψη καθηκόντων τουςστις μονάδες του ΠΕΔΥ , με την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων, το ιατρικό και λοιπό προσωπικό σε κάθε νομό της Κρήτης, που υπέβαλλε αίτηση και θα στελεχώσει τις ως άνω μονάδες υγείας.

Οι Μονάδες Υγείας θα λειτουργούν από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 07.00 έως τις 19.00. Οι ιατρικές και παραϊατρικές ειδικότητες που θα παρέχουν υπηρεσίες από την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθούν μετά την υπογραφή της αποδοχής ανάληψης καθηκόντων τους, που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Μόνο για το Νομό Λασιθίου οι πολίτες που χρήζουν ανάγκης υπηρεσιών υγείας θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό των ειδικοτήτων του ΠΕΔΥ, που θα βρίσκονται στο ΓΝ-Κ.Υ. Νεάπολης και στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας.

Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες που είχαν ορισθεί για την εξέταση ασθενών και δεν έχουν υλοποιηθεί, δεν ισχύουν. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες από την ερχόμενη Δευτέρα που χρήζουν υπηρεσιών θα πρέπει να ζητούν να τους ορισθεί εκ νέου ραντεβού εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου