Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Όχι στα αντιασφαλιστικά μέτρα από τους συνταξιούχους της Λιβαδειάς


sin1Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα  και την απαξίωση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, πραγματοποίησαν το πρωί σωματεία συνταξιούχων της περιοχής.
Στη συγκέντρωση, εκτός των συνδιοργανωτών, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωποι των  απεργών νοσοκομειακών γιατρών και των εκπαιδευτικών.
Μετά τη συγκέντρωση, με μισθωμένο λεωφορείο και ιδιωτικά οχήματα,  μετακινήθηκαν στο νοσοκομείο όπου, συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του προσωπικού ασφαλείας των απεργών νοσηλευτών και στην συνέχεια επισκέφθηκαν τη διοίκηση στην οποία παρέδωσαν το ψήφισμα της συγκέντρωσης.
Η σημερινή εκδήλωση των συνταξιούχων της Λιβαδειάς, ήταν μία απ’ τις δεκάδες παρόμοιες που έγιναν την ίδια ώρα σε όλη την Ελλάδα και εντάσσεται στο πλαίσιο κινητοποιήσεων αντίστασης κατά της κατάργησης του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης που επέβαλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου και στον χώρο της υγείας.
«Αυτοί μπορεί να πίστεψαν ότι, με την ψήφιση των αντιασφαλιστικών νόμων, ξεμπέρδεψαν αλλά οι συνταξιούχοι ούτε συμφώνησαν και ούτε θα το αποδεχθούν ποτέ, γιατί δεν έχουν σκοπό να δεχθούν, ματωμένες δεκαετίες δουλειάς και αγώνων, να γίνουν δωράκια στα αρπακτικά που ταΐζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απολαμβάνει την εξουσία» τόνισαν οι συνταξιούχοι καταλήγοντας λέγοντας «Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Θα τους γίνουμε εφιάλτης μέρα και νύχτα».http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου