Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

"Εκστρατεία" εκκαθάρισης "φακελάκηδων"! Σε αναστολή καθηκόντων γιατρός του Αμ.Φλέμινγκ



Εντολή να ελέγχουν κάθε περιστατικό διαφθοράς στα δημόσια νοσοκομεία έχουν πάρει σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικητές και ήδη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γιατρός του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου


Ο ορθοπεδικός φέρεται να ζήτησε φακελάκι 500 ευρώ για να χειρουργήσει

ασθενή. Όμως για κακή του τύχη οι συγγενείς του ασθενούς ενημέρωσαν αμέσως τη διοικήτρια του Φλέμινγκ καθώς και την αστυνομία.
Έτσι στήθηκε παγίδα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ο γιατρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να εκδώσει απόφαση βάση της οποίας ο γιατρός θα βγει σε "αυτοδίκαιη αργία" ενώ η διοικήτρια του νοσοκομείου Όλγα Οικονόμου με απόφασή της έθεσε τον ορθοπεδικό σε αναστολή καθηκόντων ώστε να μην μπορέσει να επιστρέψει στη θέση του και να εργασθεί κανονικά.

Άλλωστε είναι συνήθης και προκλητική τακτική, επίορκοι γιατροί ενώ συλλαμβάνονται, να επιστρέφουν κανονικά στη θέση τους σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Επιστρέφουν μέχρι να ορισθεί οριστική δικαστική απόφαση, ενώ όμως έχουν συλληφθεί επ αυτοφώρω να παίρνουν φακελάκια από ασθενείς.

Πηγές αναφέρουν ότι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η διοικήτρια του Αμ.Φλέμινγκ θα ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους ώστε να διασφαλιστεί η ίση πρόσβαση όλων των ασθενών στις υπηρεσίες του νοσοκομείου άλλα και να αποτραπεί το τραγικό φαινόμενο με τα φακελάκια. 



http://www.iatropedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου