Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Είκοσι γιατρούς έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτοδίκαιη αργία

Είκοσι γιατρούς έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτοδίκαιη αργία, σύμφωνα με δελτίο τύπου (κλικ εδώ) που εξέδωσε στις 5μμ την παραμονή της απεργίας γιατρών και εργαζομένων στο ΕΣΥ.
Προφανής ο στόχος: τα μέσα ενημέρωσης ν΄ ασχοληθούν με τους- εντός ή εκτός εισαγωγικών- επίορκους και να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι διαθεσιμότητες και το λουκέτο στα Νοσοκομεία.

Η επικοινωνιακή τακτική που πρόκειται ν΄ ακολουθήσει ο νέος υπουργός έχει γίνει κάτι περισσότερο από σαφής. Δε θα διστάσει να συκοφαντήσει για ανύπαρκτα πράγματα, όπως ο «ξυλοδαρμός» στο ΑΤΤΙΚΟΝ και δε θα διστάσει να αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα εργαλεία του μνημονίου, όπως οι αυτοδίκαιες αργίες.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα όπλα της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Εάν αφήσουμε να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων οι «διαθέσιμοι» των Νοσοκομείων χωρίς να κινητοποιηθούμε, τότε σύντομα θα δούμε και τη δική μας διαθεσιμότητα, αλλά κανένας δε θα βρίσκεται να μας συμπαρασταθεί, να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί και να πολεμήσει για την ακύρωσή της.
Η σημερινή απεργία είναι μεγάλης σημασίας.

Όλες και όλοι οφείλουμε όχι μόνο να συμμετάσχουμε στην απεργία, αλλά και να βρεθούμε οπουδήποτε διοργανωθούν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.
 http://www.ygeianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου