Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σωματείο Νοσ. Χίου: Επιστευόμαστε τα παιδιά μας στα χέρια των καθηγητών και όχι των τροϊκάνων



Εμείς οι εργαζόμενοι του ΓΝ Χίου που βιώνουμε καθημερινά στην ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας τις συνέπειες του ξεπουλήματος της χώρας μας , την διάλυση της κοινωνίας , που βλέπουμε τον κατήφορο της κυβέρνησης που νιώθουμε στο πετσί μας την καταστολή και τις φασιστικές πρακτικές της, που ζούμε την απαξίωση της δημόσιας ΥΓΕΙΑΣ, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και απαθείς στο ξεπούλημα και στην υποβάθμιση του αλλού δημόσιου αγαθού την ΠΑΙΔΕΙΑ.

Καταδικάζουμε ΑΠΕΡΊΦΡΑΣΤΑ την επιστράτευση των λειτουργών της μέσης εκπαίδευσης . Θα σταθούμε μπροστάρηδες στον αγώνα της υπεράσπισης του δικαιώματος της απεργίας όλων των εργαζομένων, που η τρικομματική κυβέρνηση με χουντικές μεθόδους προσπαθεί να καταπνίξει., και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να επιβάλλει τα κριτήρια της αγοράς στην δημόσια παιδεία ,με αποτέλεσμα οι φτωχότεροι να παραμένουν αμόρφωτοι και χωρίς δυνατότητα να σπουδάσουν.

Εμείς θα είμαστε μαζί με τους καθηγητές δάσκαλους στην διεκδίκηση της δημόσιας δωρεάν ΠΑΙΔΕΊΑΣ Τους εμπιστευόμαστε ότι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας. . Τα εμπιστευόμαστε σε αυτούς και όχι στους ξεπουλημένους της Τρόικας που ενώ τους υποθήκευσαν το μέλλον τους , έρχονται τώρα να δείξουν αγωνία και ευαισθησία για την περίοδο των Πανελλαδικών.. Εμείς παλεύουμε και θα παλεύουμε όχι μόνο για μια μικρή χρονική περίοδο. Εμείς αγωνιζόμαστε για την ζωή και το μέλλον τους . Σε αυτό τον αγώνα κανένας δεν πρέπει και δεν θα είναι μόνος του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που θέλουν να κάνουν παιδία και γονείς να αποδημήσουν σαν χελιδόνια από την χώρα.

Παλεύουμε για δημόσια δωρεάν παιδεία και δημόσια δωρεάν υγεία..


 http://www.ygeionomikoi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου