Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κινητοποίηση για το νοσοκομείο Θήβας

Στις 5/3/13 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Βοιωτίας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Θήβας και ενημερώθηκε από το διοικητή του για τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει. Στο Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε τότε, αναφερόταν ότι ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Σταθάς Γ. θα κατέθετε επίκαιρη
επερώτηση, όπως και έγινε, και καταλήγαμε σε έκκληση για ενεργοποίηση όλων των πολιτών και των φορέων της περιοχής για δωρεάν δημόσια υγεία και πως αυτό πρέπει να το διεκδικήσουμε με κάθε μέσο γιατί αποτελεί στοιχειώδες δικαίωμα. Μετά από ένα μήνα περίπου, βλέπουμε να υπάρχει πρωτοβουλία από τους φορείς της πόλης για αγωνιστική κινητοποίηση και διεκδίκηση ολοκληρωμένης και ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θήβας χαιρετίζει την πρωτοβουλία των φορέων, δηλώνει ότι θα συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην επιτυχία της κινητοποίησης και καλεί το σύνολο των πολιτών της περιοχής μας να ενισχύσουν την προσπάθεια δίνοντας το παρόν στις 17/4/13 στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Το νοσοκομείο αποτελεί βασική υποδομή της πόλης και καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής. Η λειτουργία του καθημερινά φθίνει και συρρικνώνεται, οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του και το σχέδιο απαξίωσης και κατάργησής του φαίνεται ότι σταδιακά ολοκληρώνεται.
Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε στα σχέδια που επέβαλε η τρόικα και υιοθέτησε η τρικομματική κυβέρνηση.
Πολιτική Κίνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θήβας


viwtika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου