Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γεωργιάδης: Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο....

Προκλητική επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους των Νοσοκομείων στα οποία μπαίνει λουκέτο, με αφορμή σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο του Νοσοκομείου και την ένταξή τους στο καθεστώς διαθεσιμότητας,
εξαπέλυσε μέσα από τηλεοπτικό στούντιο σήμερα Δευτέρα ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο Mega το πρωί της Δευτέρας, χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».
Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική Αθηνών, όπως και οι εργαζόμενοι των άλλων Νοσοκομείων, στα οποία μπαίνει λουκέτο, πραγματοποιούν καθημερινές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο κλείσιμο και την εκκένωση του Νοσοκομείου και στις διαθεσιμότητες στις οποίες τίθενται από την 1η Σεπτεμβρίου ενώ ταυτόχρονα καταργούνται και οι οργανικές θέσεις τους.
Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι το κλείσιμο των Νοσοκομείων, ενώ ταυτόχρονα αμφισβητούν ακόμα και τις διαβεβαιώσεις του υπουργού για επαναπρόσληψη των εργαζόμενων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Επειδή η ντροπή έχει πλέον χαθεί από την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας η απάντηση των εργαζομένων δεν μπορεί να είναι άλλη από τον διαρκή και παρατεταμένο αγώνα. Ίσως τότε ο Υπουργός Υγείας καταλάβει τι εστί βερίκοκο....

http://www.ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου