Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Eκκένωση Νοσοκομείων


Οι εικόνες από τη χτεσινή εκκένωση Νοσοκομείων σοκάρουν και προσβάλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια ασθενών και γιατρών. Σύμφωνα με μαρτυρίες χειρουργημένοι ασθενείς «απήχθησαν» από τα υπό εκκένωση Νοσοκομεία για να διακομιστούν αλλού, χωρίς να ενημερωθούν ούτε οι ίδιοι, ούτε οι θεράποντες γιατροί.


Ταυτόχρονα άρχισαν να εμφανίζονται σοβαρές δυσλειτουργίες στα εναπομείναντα ανοιχτά Νοσοκομεία, αφού οι σχεδιασμοί για την εφημέρευσή τους έγιναν στο γόνατο.

Όλα τα παραπάνω είναι άκρως ενδεικτικά για την τύχη και τα δεινά που επιφυλάσσει ο κ. Γεωργιάδης και η μνημονιακή κυβέρνηση για τους πολίτες της χώρας, δεινά που πρόκειται να πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα, όταν θα ξεδιπλωθεί ο δεύτερος γύρος εκκενώσεων Νοσοκομείων.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να μείνουν θεατές του καταστροφικού έργου της κυβέρνησης. Σύμφωνα με απόφαση της ΟΕΝΓΕ θα συντονιστούν με τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια σωματεία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με τους ανέργους και τους συνταξιούχους, ώστε να θέσουν φραγμό στην ισοπέδωση των δημόσιων αγαθών και ιδιαίτερα του αγαθού της υγείας.


http://www.ygeianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου