Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Ντινόπουλος «αδειάζει» τον Μητσοτάκη για την αξιολόγηση: Υπάρχει θέμα όταν 200 δημοτικά συμβούλια έχουν ταχθεί κατά


Ο Ντινόπουλος «αδειάζει» τον Μητσοτάκη για την αξιολόγηση: Υπάρχει θέμα όταν 200 δημοτικά συμβούλια έχουν ταχθεί κατάΜε κομψό, είναι αλήθεια, τρόπο «“άδειασε» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο συνάδελφός του υπουργός Εσωτερικών και συνύποψηφιός του στη Β” Αθήνας, Αργύρης Ντινόπουλος. Μιλώντας  για την αξιολόγηση στο Δημόσιο σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή (στο mega) το Σάββατο ο κ. Ντινόπουλος, είπε μεν  ότι «ο νόμος για την αξιολόγηση θα πρέπει να εφαρμοστεί όπως ψηφίστηκε»
 και ότι«αλίμονο, αν ψηφίζουμε έναν νόμο και πριν καν αρχίσει η εφαρμογή του, τον τροποποιούμε», αλλά πρόσθεσε με νόημα: «Πρέπει ωστόσο να βλέπουμε και τα πραγματικ
ά προβλήματα. Όταν πάνω από 200 δημοτικά συμβούλια έχουν ταχθεί εναντίον της αξιολόγησης, υπάρχει ένα θέμα», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για αιρετούς και όχι για διορισθέντες από την κυβέρνηση.

Αποσύνδεσε τέλος την αξιολόγηση από τις απολύσεις, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής Κινητικότητας, είπε ότι έχει αμιγώς εθελοντικό χαρακτήρα.

http://viotianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου