Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ηχηρό μήνυμα των Βοιωτών στην κυβέρνηση. Διαδήλωση στα διόδια Θήβας για την υποβάθμιση των δύο νοσοκομείων (φωτό)Γράφτηκε από τον Θανάσης Μερτζάνης
Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου υγείας έστειλαν εκατοντάδες Βοιωτοί στη δεύτερη κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά στη Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος των διοδίων της Θήβας, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των δύο νοσοκομείων του νομού.
Τη νεότερη διαμαρτυρία διοργάνωσαν τα εργατικά κέντρα Λιβαδειάς και Θήβας και στη συγκέντρωση συμμετείχαν φορείς και πολίτες απ όλο το νομό.
Πρόθεση των συγκεντρωμένων ήταν να ενημερώσουν τους διερχόμενους οδηγούς και όχι να τους ταλαιπωρήσουν ωστόσο λόγω της αυξημένης κίνησης στο ρεύμα εξόδου προς Λαμία δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων από την προσπάθεια των διαδηλωτών να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια.
Η ομαλή ροή των οχημάτων αποκαταστάθηκε έγκαιρα ενώ καθ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας επιτρεπόταν η ελεύθερη διέλευση επιβατικών και φορτηγών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου