Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Από τις τηλε-πωλήσεις στις τηλε-απολύσεις!



Πρόκειται για την πορεία του Άδωνι Γεωργιάδη. 
O εν λόγω, xωρίς να έχει διενεργηθεί ΕΔΕ για τα γεγονότα της Κέρκυρας, εμφανίστηκε χτες σε δεκάδες τηλεπαράθυρα, ανακοινώνοντας πως θέτει σε αυτοδίκαιη αργία τους γιατρούς της Κέρκυρας και τους καλούσε να ψάξουν αλλού για δουλειά.

Οι γιατροί δεν υπέπεσαν σε κανένα παράπτωμα. Ούτε προπηλάκισαν, ούτε φυλάκισαν τους Επιθεωρητές. Εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο η εισαγγελέας που ήταν παρούσα στα γεγονότα είναι βέβαιο πως θα είχε ασκήσει δίωξη και ο αστυνομικός διευθυντής που ήταν επίσης παρών θα είχε προχωρήσει σε συλλήψεις.

Τουναντίον ο κ. Γεωργιάδης υπέπεσε σε πολύ σοβαρά παραπτώματα. Μετέφερε την έδρα του υπουργείου του στα τηλεοπτικά πλατό, από τα οποία εξέδιδε αποφάσεις, απειλούσε και διέσυρε τους γιατρούς, κατέδιδε τα πολιτικά τους φρονήματα, αναδίδοντας μια απεχθή συμπεριφορά που δεν έχει καμία σχέση με υπουργό δημοκρατικού πολιτεύματος.

Καθόλου παράδοξο πως τα περισσότερα κανάλια ήταν όλο αβρότητα στον άνθρωπό τους, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ στους εκπροσώπους των γιατρών επεφύλασσαν το πιο αποκρουστικό πρόσωπο: συνεχείς διακοπές, αλλά και αποκλεισμούς (κλικ εδώ) προκειμένου να μην ακουστεί τίποτα και να κυριαρχήσουν η τρομοκρατία και το «σούζα στους επιθεωρητές».

Πρόκειται για τα τελευταία σπαράγματα ενός καθεστώτος που εκφασίζεται ραγδαία και προσπαθεί να καταστείλει κάθε κίνημα και κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Δε θα τους περάσει..
 
http://www.ygeianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου