Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Zητήματα ηθικής τάξης για τον υπουργό Υγείας

Τρία δημοσιεύματα σε κυριακάτικες εφημερίδες θέτουν ευθέως ζητήματα ηθικής τάξης για τον υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη.
ΒΗΜΑ: «Χαριστική διάταξη για τους τομογράφους». Πρόκειται για την προκλητική άρση των πληθυσμιακών κριτηρίων στην εγκατάσταση αξονικών και μαγνητικών τομογράφων, την οποία ο Άδωνις φορτώνει στο Μνημόνιο. Όμως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από καμιά δέσμευση. Όπως του καταμαρτυρεί η εφημερίδα πρόκειται για χαριστική διάταξη σε επιχειρηματίες.  
ΑΥΓΗ: «Υπερτιμολόγηση ακόμη και κατά... 90% για φάρμακα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ!». Πρόκειται για καραμπινάτη λαθροχειρία του Αδώνιδος. Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω κύριος διατηρεί ακόμη τα γενόσημα στο 80% των πρωτοτύπων, ζημιώνοντας ασθενείς και ΕΟΠΥΥ με τεράστια ποσά, τα οποία προσπορίζονται οι φαρμακοβιομήχανοι.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:  "Ο Αδωνις χάρισε 200.000 ευρω (!!!) σε συνδικαλιστές". Πώς γίνεται αλήθεια ο άνθρωπος που ακούει συνδικαλιστής και τραβάει περίστροφο να χαρίζει τέτοιο ποσό; Προς άρση κάθε ηθελημένης ή αθέλητης παρερμηνείας ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ προέβη σε δήλωση διευκρινίζοντας πως η ΟΕΝΓΕ δεν έχει καμιά σχέση με τις χάρες και τα χαρίσματα του Αδώνιδος (κλικ εδώ).  
Τρία ταυτόχρονα κρούσματα; μάλλον τον Βουλγαράκη μας θυμίζουν…
 
 http://www.ygeianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου