Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Με συνθήματα υποδέχθηκαν τον Άδωνι στο Μεταξά


Με συνθήματα υποδέχθηκαν τον Άδωνι στο Μεταξά


Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν πριν 10 λεπτά τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεταξά.
Ο υπουργός Υγείας έφτασε στο νοσοκομείο πριν λίγη ώρα και οι εργαζόμενοι τον υποδέχθηκαν με πανό και συνθήματα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να σημειωθεί κανένα επεισόδιο.


Ο υπουργός Υγείας πρόκειται να εγκαινιάσει μαζί με τον υπουργό Παιδείας και τον Δήμαρχο Πειραιά τη λειτουργίας του συστήματος αναίμακτης στερεοτακτικής βιοψίας βλαβών για τον καρκίνο μαστού (B.L.E.S).

Οι εργαζόμενοι από το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στην πύλη του νοσοκομείου για να «υποδεχθούν» τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου «Μεταξά», οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν στην εγκατάσταση του νέου συστήματος , αντίθετα χαίρονται, αλλά το νοσοκομείο έχει τεράστια προβλήματα από την έλλειψη υλικών και την έλλειψη προσωπικού. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, είναι κλειστά 58 κρεβάτια νοσηλείας, 2 χειρουργικά τραπέζια, 5 κλίνες ΜΕΘ και 20 κρεβάτια ακτινοθεραπείας. Ταυτόχρονα, η λίστα αναμονής για τους ασθενείς με καρκίνο είναι 2-3 μήνες. 

http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου