Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                 
ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                                                    
                                                    17/10/2013
                                                  Αρ. Πρωτ. : 36



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς υποδέχθηκε χθες , 16/10/2013 ,στο Κάστρο Βοιωτίας τους συναδέλφους σχολικούς φύλακες που έχουν ξεκινήσει πεζοπορία από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και ένωσε τη φωνή του με την δική τους , διατρανώνοντας το αίτημά τους να παρθεί πίσω το άδικο μέτρο της – χωρίς καμία αιτιολογία – απόλυσης των Σχολικών Φυλάκων της χώρας.


Στη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε , συμφωνήσαμε στο συμπέρασμα ότι ξεκάθαρος και  διαχρονικός στόχος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ασκούμενης πολιτικής στο σύνολο της και όσων την εφαρμόζουν. Ανατροπή της ασκούμενης πολιτικής που στόχο έχει τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση των Κοινωνικών Δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Παιδείας, της Υγείας με χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς θα είναι πάντα παρών στους αγώνες των εργαζομένων , με αγωνιστική διάθεση στην καθημερινή και οργανωμένη πάλη για να ανατραπούν οι απάνθρωποι σχεδιασμοί συγκυβέρνησης και τρόικας και καλεί όλα τα τμήματα της κοινωνίας που πιστεύουν σε αυτή την αναγκαιότητα , να συστρατευτούν μαζί του.





.

 ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ





        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                   



ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου