Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΕΔΗΝ: Πρόσκληση για σύσκεψη συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων για τη δημιουργία μετώπου για την ΥγείαΗ Υγεία, με την επιλογή της τρικομματικής Κυβέρνησης, να εφαρμόσει πιστά τις δεσμεύσεις του Μνημονίου οδηγείται στη κατάρρευση και την εξαθλίωση.


Οι πολίτες καθημερινά ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες υγείας, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την υποχρηματοδότηση, τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις Νοσοκομείων, με τις ελλείψεις προσωπικού, με το να πληρώσουν φάρμακα και επισκέψεις, με τον ΕΟΠΠΥ να καταρρέει από τη συσσώρευση των χρεών.

Καθήκον όλων μας είναι η υπεράσπιση του αγαθού της υγείας και της δωρεάν πρόσβασης των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας.

Σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα, η ΠΟΕΔΗΝ παίρνει την πρωτοβουλία για την δημιουργία ενός μετώπου Υγείας που αγκαλιάζει το σύνολο της κοινωνίας και θα αγωνιστεί για να ανατρέψει τις πολίτικες του Μνημονίου.

Σας καλούμε την Τετάρτη 12/9/2012 και ώρα 12 στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (Ψύλλα 2 και Φιλελλήνων) να συνδιαμορφώσουμε μαζί όλες εκείνες τις αναγκαίες δράσεις που θα διασφαλίσουν την πρόσβαση και την Δωρεάν και Δημόσια Υγεία για όλους τους πολίτες.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου