Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



Θ Ε Μ Α:  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 3 – 4 – 2014

 Σας ενημερώνουμε ότι με τη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μας στις 3-4-14, είχαμε σκοπό να εκφράσουμε ως εργαζόμενοι την αγανάκτηση μας, για τις επικείμενες διαθεσιμότητες συναδέλφων μας (οδηγών και φυλάκων ) και δεν είχε καμία σχέση με την επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπως πολλοί ανέφεραν ότι επιχειρήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR κεντρικής Ελλάδος.

 Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στο προαύλιο του νοσοκομείου όχι για υποδοχή αλλά για διαμαρτυρία, για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα του Νοσοκομείου Λιβαδειάς (διαθεσιμότητες, τραγική έλλειψη ιατρικού και λοιπού  προσωπικού και την έλλειψη των απαιτούμενων κονδυλίων για την ασφαλή λειτουργία του).

 Θεωρούμε ότι η κοινή αναφορά των γεγονότων δεν είχε σκοπό να υποβαθμίσει,  τις αγωνιώδεις προσπάθειες των εργαζομένων για την ορθή λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά αποτελεί ατυχή στιγμή του καναλιού .

 Το νοσοκομείο είναι πάνω και πέρα από κόμματα και φυσικά κομματάρχες υποψήφιους.

Είναι υποχρέωση όλων μας να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

 Θεωρούμε δεδομένη και όχι μόνο απαραίτητη την  έμπρακτη στήριξη όλων των πολιτών για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς .

 Όλοι μαζί μπορούμε!!! 



ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου