Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



ΘΕΜΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  
Καταγγέλλουμε την διαθεσιμότητα των  οδηγών του νοσοκομείου μας και την ΑΜΦΙΒΟΛΗ  κινητικότητά τους στο ΕΚΑΒ δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην λειτουργία του νοσοκομείου και αφήνοντας ακάλυπτη  όλη την υγειονομική περιφέρεια της Λιβαδειάς.
Η απομάκρυνση τους θα έχει τραγικές συνέπειες στην καθημερινή λειτουργία του νοσοκομείου και όχι μόνο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το τεράστιο έργο που επιτελείται εδώ  και τουλάχιστον 30 χρόνια από τους οδηγούς εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας .   
Θέτοντας σε διαθεσιμότητα τους οδηγούς ποιός θα εκτελεί τις παρακάτω σημαντικές καθημερινές εργασίες που εκτελούν  οι εργαζόμενοι μας εως και σήμερα, όπως:
·       Κάλυψη των επειγόντων περιστατικών και διακομιδή τους προς το Νοσοκομείο μας ή προς Τριτοβάθμια Νοσοκομεία Αθηνών (Εμφράγματα- Τροχαία-Ψυχιατρικά περιστατικά ).
·       Διακομιδή παιδιατρικών περιστατικών και νεογνών στην Αθήνα.
·       Μεταφορά κατακεκλιμένων ασθενών και επανεξέταση αυτών .
·       Μεταφορά ασθενών για ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις σε εξωτερικά διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία της Αθήνας.
·       Εξυπηρέτηση των ολοένα αυξανόμενων νεφροπαθών.
·       Εξυπηρέτηση των αναπήρων στις επιτροπές του ΕΟΠΠΥ.
·        Αποστολή βιολογικών δειγμάτων σε ειδικά κέντρα όπως δείγματα αιμοδοσίας και ιστολογικών εξετάσεων ( βιοψίες ).
·       Συμμετοχή σε εξωτερικές αιμοληψίες που διοργανώνει η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας στα πλαίσια της προσέλκυσης εθελοντών αιμοδοτών και η εξυπηρέτηση τους σε πολύ συχνά χρονικά διαστήματα.
·       Εξυπηρέτηση χρονίων πασχόντων περιστατικών φιλοξενούμενα σε ανάλογα ιδρύματα όπως το γηροκομείο μητροπόλεως.
·       Μεταφορά υγειονομικού υλικού και φαρμάκων στα Κέντρα Υγείας  του Νοσοκομείου μας και στα περιφερειακά αγροτικά ιατρεία.

Ζητάμε την συμπαράσταση όλων των πολιτών και των φορέων στην προσπάθειά μας για τη μη εφαρμογή των συγκεκριμένων διατάξεων του πολυνομοσχεδίου.



Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου