Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: "Έβαλαν" τον Άδωνι να βγάλει "φωτογραφική" απόφαση για να καλύψει την "Υπερ-διοικήτρια" στο νοσοκομείο Λαμίας!

Κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, εκθέτοντας ακόμα και την ηγεσία του Υπουργείου....

Πριν από λίγο καιρό είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τίτλο: "Έχουμε και "Υπέρ-διοικήτρια" στο νοσοκομείο Λαμίας; (διαβάστε σχετικά).



Με δυο λόγια αναφερόμασταν στην Υποδιοικήτρια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννα Μπριάνη, η έδρα της οποίας είναι στη Λάρισα και όχι στη Λαμία και μάλιστα είχαμε τονίσει ότι απασχολεί στο γραφείο της και τέσσερις υπαλλήλους του νοσοκομείου Λαμίας, το οποίο τους έχει ανάγκη.

Θα περίμενε κανείς τόσο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, όσο και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να δουν το θέμα και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Δυστυχώς όμως έπραξαν εντελώς το αντίθετο.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
Μετά από σχετική κινητοποίηση και έντονο παρασκήνιο "'έπεισαν" τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί μια "ομάδα εργασίας" για την άμεση και έγκαιρη υποστήριξη της μεταρρυθμιστικής διεργασίας, που επιχειρείται από το Υπουργείου Υγείας για την ΠΦΥ και την ανεύρεση του βέλτιστου τρόπου εφαρμογής του σχεδίου δράσης(!)

Έτσι λοιπόν ο Υπουργός εξέδωσε απόφαση και μαντέψτε: Η έδρα της ομάδας θα είναι στο νοσοκομείο Λαμίας. Θα έχει επικεφαλής την Υποδιοικήτρια της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννα Μπριάνη και φυσικά τα μέλη της ομάδας θα είναι οι συγκεκριμένοι τέσσερις υπάλληλοι του νοσοκομείου Λαμίας, που απασχολούσε μέχρι τώρα η κ. Μπριάνη.

Στο εξής λοιπόν θα είναι όλα νόμιμα και κανείς "κακός" δημοσιογράφος δεν θα μπορεί να πει κουβέντα.....

Υ.Γ. Αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτονται και λειτουργούν ακόμα έτσι είναι ικανοί να μας βγάλουν από τη κρίση;



www.lamiareport.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου