Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣεβαστέ ΣυμπολίτηΟι άρχοντες του τόπου σου υποκύπτοντας στις προσταγές για τα καινούρια σχέδια για την Υγεία σε έχουν αφήσει έρμαιο των καταστάσεων.

Το Νοσοκομείο σου υπολειτουργεί αφήνοντας το:

χωρίς Παθολόγους, χωρίς  Αναισθησιολόγους ,χωρίς γυναικολόγους, χωρίς ορθοπεδικούς, χωρίς Αξονικό Τομογράφο , χωρίς Νοσηλευτικό προσωπικό , χωρίς τεχνικούς , χωρίς βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό , χωρίς φύλαξη, ασφάλεια και καθαριότητα.

Και τώρα αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την λαίλαπα της μνημονιακής πολιτικής ήρθε το υπουργείο υγείας να μας κατατάξει στις τελευταίες θέσεις αποδοτικότητας.


Άραγε ποιος το αποφάσισε αυτό;

Μήπως η υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας αποσκοπεί στο κλείσιμο του;

Εμείς ζητάμε την συμπαράσταση σου όχι μόνο, ως εργαζόμενοι του νοσοκομείου αλλά και ως πολίτες.

Δεν είμαστε αντίπαλοι, είμαστε Σύμμαχοι.

Διεκδικήστε μαζί μας την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας.
Σε ευχαριστούμεΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη, αφού όλο αυτό το θλιβερό και αδιέξοδο σκηνικό ήταν μεθοδευμένο. Είναι αποτέλεσμα, και κανένας δεν είναι αδαής για να μην καταλαβαίνει, μιας πολιτικής που θέλει να υποβαθμίσει την υγεία και να μας στρέψει στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Δεν θλίβομαι, εξοργίζομαι που ένα καινούργιο Νοσοκομείο σαν της Λιβαδειάς δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες της πόλης αυτής. Μένοντας στη Χαλκίδα, ούσα Λειβαδίτισσα, έχω να προσθέσω οτι όποιος στρέφει τους ασθενείς στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είναι επικίνδυνα ριψοκίνδυνος, καθώς το Νοσοκομείο αυτό δεν μπορεί να καλύψει ούτε τους Χαλκιδέους. Οι ευθύνες ας αναζητηθούν στο Υπουργείο Υγείας και το ανεπαρκές του σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή