Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Με δακτυλικό αποτύπωμα ο έλεγχος της παρουσία στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς

Αφού ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου Λειβαδιάς έλυσε  ΟΛΑ τα προβλήματα του Νοσοκομείου ( ελλείψεις υλικών, χαλασμένα μηχανήματα, ελλείψεις προσωπικού, οφειλές δεδουλευμένων από το 2011, μείωση χρηματοδότησης  κ.ά) αποφάσισε να ασχοληθεί τώρα και με τον τόπο ελέγχου της προσέλευσης και αποχώρησης του προσωπικού.

Για το σκοπό αυτό αποφάσισε την αγορά μηχανήματος που πραγματοποιεί τον έλεγχο με βάση το δακτυλικό αποτύπωμα!!!
Τις ενέργειες του κ Διοικητή του Νοσοκομείου Λειβαδιάς παρακολουθεί με
ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τοπικό τμήμα ασφαλείας, που σκέφτεται να κάνει χρήση του μηχανήματος για τις δικές του ανάγκες, ενώ ενδιαφέρον έχει επιδείξει και το ΓΕΕΘΑ, κλιμάκιο του οποίου σκέπτεται να επισκεφθεί το Νοσοκομείο μετά τη τοποθέτηση του μηχανήματος και με βάση τα αποτελέσματα θα εισηγηθεί την τοποθέτησή του και στους χώρους ευθύνης του.
Είναι προφανές ότι μπορεί την απόφαση αυτή με τις αναφορές που κάνουμε στην προηγούμενη παράγραφο να επιχειρούμε να την διακωμωδήσουμε, όμως δυστυχώς εξέλιξη αυτή ανοίγει τεράστια ζητήματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων και περιορισμού ελευθεριών.

Το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγείλει αυτή την εξέλιξη και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

http://www.ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου