Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

     Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμμετέχει στη 
συγκέντρωση διαμαρτυρίας της     ΓΣΕΕ 
την προσεχή 
Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο Σύνταγμα στις 6:30 μ. μ.
Τα γεγονότα στην Κύπρο και οι δραματικές αποφάσεις των Ευρωπαίων ισχυρών καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία, με πρώτα θύματα τους εργαζόμενους στην Κύπρο, γι΄αυτό δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους Έλληνες εργαζόμενους, που βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα των μνημονίων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να δώσουν δυναμικό παρόν αλληλεγγύης στον κυπριακό λαό, διατρανώνοντας ταυτόχρονα την αντίθεσή τους, στη συνέχιση των αδιέξοδων πολιτικών επιλογών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα.
Αυτή η πολιτική είναι ένοχη για τη συνεχιζόμενη ύφεση, για την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη, για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την κατεδάφιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Με την παρουσία μας θέλουμε να δηλώσουμε την αγωνιστική μας διαθεσιμότητα, να μην αποδεχθούμε την κατάργηση της Εθνικής Σύμβασης αλλά και συνολικά των Συμβάσεων καθώς και την απαξίωση των συνδικάτων και του ρόλου τους, με αντισυνταγματικές αντιδημοκρατικές και καταχρηστικές διαδικασίες επιβολής ανάλγητων πολιτικών, που θέλουν να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από τα συμβατικά δικαιώματα των εργαζομένων.
   Για  τη  συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα θα αναχωρήσει λεωφορείο  από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς την Κυριακή ώρα  3.30΄  το απόγευμα. Όσοι συνάδελφοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6945350354.

                                               
                                                                Το    Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου