Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε τον χουβαρντά!

Δείτε τι δήλωσε χτες ο Αδωνις Γεωργιάδης στους δημοσιογράφους:
«Εν πάση περιπτώσει, εάν κάποιοι αισθάνονται τόσο μεγάλη αντίρρηση στο να πληρώσουν αυτό το 25ευρω για τους αδύναμους συμπολίτες μας να μου φέρουν την αίτηση με το
ονοματεπώνυμό τους στο γραφείο μου και να τους εξαιρέσω και ονομαστικώς. Και να πω ότι ο τάδε κύριος δεν θέλει να πληρώνει για τους φτωχούς συμπολίτες μας».
Να του κάνουν λοιπόν αίτηση για να τους διασύρει στο πανελλήνιο!
Ο γαλαντόμος Αδωνις τις τελευταίες μέρες είναι σε δύσκολη θέση. Για να ξεφύγει από την κατακραυγή που ξεσήκωσε το μέτρο των 25 ευρώ εμπαίζει τους πολίτες μιλώντας αυθαίρετα για εισοδηματικά κριτήρια, εξαιρέσεις χρονίως πασχόντων και άλλα κουραφέξαλα αλληλεγγύης (κλικ εδώ). Η αλήθεια είναι πως η ρύθμιση όπως προέκυψε από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι απόλυτα οριοθετημένη: Όλοι όσοι εισάγονται σε Νοσοκομείο πληρώνουν χωρίς εξαίρεση 25 ευρώ εισιτήριο. Τελεία.
Καμιά υπουργική απόφαση, κανένα παιχνιδάκι δεν επιτρέπει η τρόικα στον Αριστοτελικό Άδωνι, όσο κι αν αυτός χτυπιέται στα τηλεπαράθυρα, ρωτώντας νεαρές παρουσιάστριες πόσες φορές αρρώστησαν την τελευταία δεκαετία.
Από 1ης Ιανουαρίου, τότε που θ΄ αρχίσει το πανηγύρι στα Νοσοκομεία, θα δει ο φέρελπις «τι εστί βερίκοκο»..

http://www.ygeianet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου