Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Με ελλείψεις ξεκινούν τα Πολυιατρεία στο ΠΕΔΥ

Με ελλείψεις ξεκινούν τα Πολυιατρεία στο ΠΕΔΥ
Με ελλείψεις θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα Πολυιατρεία του ΠΕΔΥ στις 20 Μαρτίου, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Υγείας μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

«Θα ξεκινήσουν τα πολυϊατρεία προφανώς με κάποιες ελλείψεις στις 20 Μαρτίου και θα αρχίσουμε σιγά σιγά να το χτίζουμε, είπε, προσθέτοντας ότι «σε δύο μήνες θα φαίνεται η διαφορά και σε έξι μήνες θα είναι ένα καινούργιο τελείως σύστημα».


Ερωτηθείς για το 5ευρώ και τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της καταστροφικής πολιτικής που χαράζει, τονίζοντας, ότι κοινωνικό κράτος σημαίνει ότι το κράτος κάνει κοινωνικές μεταβιβάσεις. «Τα λεφτά του κράτους είναι οι φόροι οι δικοί σας και οι φόροι οι δικοί μου και οι εισφορές». Με τη λογική αυτή, αυτοί που δεν πληρώνουν τους φόρους, δεν πληρώνουν ασφάλιστρα πρέπει να τους πετάξουμε στους δρόμους» σημείωσε προσθέτοντας ότι στα νοσοκομεία, όπου το μέτρο ισχύει ήδη, έχει μία εισπραξιμότητα περίπου στο 50%. «Δεν έχει διώξει ποτέ κανένα νοσοκομείο κανέναν ή κανένα κέντρο υγείας επειδή είπε "δεν έχω να δώσω το 5ευρω"» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου