Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Χαλάει την «πιάτσα»… (viotianet.gr)

Το «Έθνος της Κυριακής» την περασμένη εβδομάδα είχε αναφορά “σε έναν βουλευτή (ο οποίος δεν μιλάει γι΄ αυτό) που δίνει 300 ευρώ το μήνα στο δημοτικό σχολείο της Ίμβρου” χωρίς να αναφέρει το όνομά του.
Την περασμένη Κυριακή στη στήλη με τα παραπολιτικά αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης
Σταθάς ο οποίος μάλιστα προσφέρει το μισθό του (ως βιομηχανικός εργάτης που είναι) στη «Φλόγα» και το ποσό από τις συμμετοχές του στις επιτροπές της Βουλής στη «Στροφή» ενώ δεν έχει δεχθεί το βουλευτικό αυτοκίνητο, τους δύο αστυνομικούς που δικαιούται τους έχει παραχωρήσει στο Α.Σ. Αλιάρτου και δεν έχει προσλάβει μετακλητούς επιστημονικούς συνεργάτες.
Και όλα αυτά την στιγμή που σε άλλους βουλευτές δεν τους αρκούν τα 6.000 ευρώ το μήνα και κάνουν «το σκ@το παξιμάδι», όπως λένε με πρόσφατο παράδειγμα τα όσα είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζαμτζής ότι δηλαδή οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ…το τους για να ζήσουν».
statheth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου