Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πρώτα ήταν το βερίκοκο, τώρα ήρθε και η δόξα...


Έσπευσε ο υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης να απαλύνει τις εντυπώσεις (αρνητικές!) που έκαναν οι χθεσινές του "παρακλήσεις", να μην του πάρει τη "δόξα" των απολύσεων ο Τόμσεν και βρήκε αφορμή να διορθώσει, πάντα ενώπιον των καμερών, λέγοντας τα εξής:
«Οι απολύσεις είναι δυσάρεστο πράγμα για όλους και πόσο μάλλον και για μένα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο προηγούμενων δηλώσεvν του περί ...δόξας της τρόικας.

«Όποιος διαβάσει εν πνεύματι δικαίου τη χθεσινή μου δήλωση ή την δει ολόκληρη, θα διαπιστώσει ότι το «δόξα» δεν είναι ούτε για τις απολύσεις αλλά ούτε και κατά κυριολεξία. Είναι για τις μεταρρυθμίσεις οι οποίες είναι αυτονόητες και δεν πρέπει να τις κάνουμε υπό την πίεση της τρόικας» είπε ο υπουργός. Διευκρίνισε δε ότι: «Η λέξη «δόξα» μεταφράζεται στην προκειμένη περίπτωση ως «ευθύνη». Αν διαπιστώσει κάποιος καλά τι είπα, είπα ότι δε μπορεί να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν -δεν παίρνει καμιά δόξα ο Τόμσεν στην Ελλάδα, τον βρίζουν όλοι- αλλά πρέπει να του πάρουμε τη δόξα εμείς, δηλαδή να πάρουμε εμείς την ευθύνη. Το λέω για όσους έσπευσαν να παρερμηνεύσουν τη δήλωσή μου. Φυσικά εννοείται ότι οι απολύσεις είναι δυσάρεστο πράγμα για όλους και πόσο μάλλον και για μένα».
Ως αυτήκοοι μάρτυρες των δηλώσεων του κου Γεωργιάδη έχουμε τη γνώμη ότι κανείς δεν παρερμήνευσε τις δηλώσεις του. Αυτά είπε, αυτά μεταφέρθηκαν. Τώρα αν ο ίδιος έκανε "χιουμοράκι" επειδή κάποιοι άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους, ορθώς κατ΄αυτόν,το χιουμοράκι ήταν φθηνό. Ας ζητήσει συγνώμη και ας έχει υπόψη του ότι εκτός από τη λέξη δόξα και τη λέξη ευθύνη υπάρχει και η λέξη ντροπή.
http://www.healthview.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου