Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ του προέδρου της ΟΕΝΓΕ σχετικά με τους διορισμούς νέων Διοικητών στα Νοσοκομεία

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες επιστήμονες ικανοί ν΄ αναλάβουν τη διοίκηση των Νοσοκομείων ο «αξιοκράτης» υπουργός υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης διόρισε ως διοικητές Νοσοκομείων ανθρώπους που ως μόνο προσόν έχουν τον τίτλο του αποτυχημένου πολιτευτή της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η αναλογία 3 κομματικά εγκάθετοι της ΝΔ προς 1  του ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας πως τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης αντιλαμβάνονται τα Νοσοκομεία της χώρας ως λεία και τη διανέμουν με όλους τους κανόνες που επικρατούν στο βασίλειο των αρπακτικών.
Ως συνέχεια της παραπάνω ολέθριας πρακτικής είναι η τάση του κ. Γεωργιάδη να συμπεριφέρεται ως Διοικητής του πάλαι ποτέ συνδικαλιστικού της Ασφάλειας, παρακολουθώντας και αποδίδοντας κομματική ταμπέλα σε όλους τους συνδικαλιστές, προκειμένου πείσει την ελληνική κοινωνία πως όλοι είμαστε ίσα κι όμοιοι.
Κι ενώ ο υπουργός αφιερώνει την ενεργητικότητά του σε πρακτικές που η ελληνική κοινωνία θέλησε να ξεχάσει μετά τον εμφύλιο, τα Νοσοκομεία ρημάζουν από έλλειψη προσωπικού και υλικών. Του απευθύνουμε λοιπόν έκκληση, επιστρέφοντας από το Καζακστάν να προμηθευτεί και να βάλει στις βαλίτσες του έστω και λίγα χειρουργικά ράμματα, ώστε να μπορέσουμε να χειρουργήσουμε μερικούς από τους ταλαίπωρους ασθενείς μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Επισυνάπτεται έγγραφο του Νοσοκομείου Χαλκιδικής στο οποίο υπηρετεί ο υπογράφων και στο οποίο θεμελιώνεται το σχετικό αίτημα προμήθειας ραμμάτων που υποβλήθηκε στον υπουργό Υγείας (κλικ εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου