Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η υγεία είναι σοβαρή υπόθεση για να αντέξει εξυπνακισμούς και τηλεοπτικά σόου...

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, έκανε με σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για εξυπνακισμούς και τηλεοπτικά σόου.

«Η
Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να «αντέξει» τους εξυπνακισμούς, τα τηλεοπτικά σόου και τα ψέματα του κ. Άδωνη Γεωργιάδη.


Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την μεταρρύθμιση της ΠΦΥ εκ μέρους των συνδικάτων των εργαζομένων στην υγεία, αλλά και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει προστασία και αναβάθμιση των δημόσιων δομών ΠΦΥ και των λειτουργών τους έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πρόταση της Task Force και της κυβέρνησης που προβλέπει απολύσεις, διαθεσιμότητες, κλείσιμο μονάδων και παράδοση του ΠΦΥ στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα και κανένα κλείσιμο μονάδων δεν θα γίνουν ανεκτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα που καταστρέφουν το δικαίωμα των πολιτών στη δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φαλκίδευση εργασιακών δικαιωμάτων. Αντί να απολύονται οι λειτουργοί της υγείας, ας απολύσουμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό με τη δημοκρατική έκφραση της θέλησης του λαού. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν», αναφέρει στο σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.ygeianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου