Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΟΠΥΥ: Δεν ισχύουν τα τηλεφωνικά ραντεβού

ΕΟΠΥΥ: Δεν ισχύουν τα τηλεφωνικά ραντεβούΓράφει:  Βασιλική Αγγουρίδη

Την προσοχή εφιστά στους ασφαλισμένους ο ΕΟΠΥΥ, καλώντας τους να μην καλούν στα 5ψήφια τηλέφωνα για ραντεβού με τους γιατρούς των Μονάδων, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές για ένα μήνα.
Σε επιστολή του ο ΕΟΠΥΥ προς τις τηλεφωνικές εταιρείες ενημερώνει ότι από αύριο και για ένα μήνα δεν θα λειτουργούν οι Μονάδες και έτσι δεν θα είναι εφικτός ο προγραμματισμός ραντεβού για τους ιατρούς. Αντίστοιχα, καλεί τους ασφαλισμένους να μην τηλεφωνούν στα 5ψήφια τηλέφωνα για να κλείσουν ραντεβού με τους ιατρούς.

«Στο διάστημα αυτό οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δίκτυο των 5.000 συμβεβλημένων ιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (υπάρχει λίστα στο site του Οργανισμού, www.eopyy.gov.gr). Να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτούς τους ιατρούς έχουν δοθεί αυξημένες επισκέψεις, από 200 σε 400 το μήνα. Επίσης οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από τα Κέντρα Υγείας και από τα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ.», αναφέρει σε ανακοίνωση του. Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων ο ΕΟΠΥΥ απελευθερώνει πλήρως το όριο συνταγογράφησης για τους ιατρούς των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων και των Νοσοκομείων, για ένα μήνα, δηλαδή όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή της λειτουργίας των Μονάδων Υγείας.

http://www.virus.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου