Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Προκαλεί ο Άδωνις: "Θέλουμε να ξέρει ο κόσμος ότι παρέχουμε δωρεάν υγεία"


Προκαλεί ο Άδωνις: "Θέλουμε να ξέρει ο κόσμος ότι παρέχουμε δωρεάν υγεία"
Προκλητικός εμφανίστηκε ο θιασώτης της επιβολής του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, το οποίο αν και αποσύρθηκε εντούτοις δεν είχε κρύψει την δυσαρέσκεια του, αφού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε ότι "Θέλουμε να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς...παρέχουμε δωρεάν υγεία"!

«Τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ εδώ και τρεις μήνες δεν λειτουργούσαν» ενώ πρόσθεσε «Καλώ τους ασθενείς που οι γιατροί τους λένε ότι ξεπέρασαν το πλαφόν και ζητούν αμοιβή να ενημερώνουν το υπουργείο».


Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε στις τριάντα μέρες να έχουμε κενά». Γι’ αυτό και είπε: «Εάν κάνουν αίτηση και δεν έρθουν την ημέρα της εργασίας τους, θα έχουμε πρόβλημα. Όσοι το κάνουν αυτό με σκοπό, θα υπάρξει θέμα».

Από την άλλη, είπε: «Γιατρούς που δεν θα κάνουν αίτηση θα τους δεχθούμε ως συμβεβλημένους» και πρόσθεσε: «Όσοι αποφασίσουν ότι θέλουν να έρθουν στο δημόσιο σύστημα, τους περιμένουμε με χαρά. Όσοι αποφασίσουν να κρατήσουν το ιδιωτικό τους ιατρείο, θα τους κάνουμε σύμβαση. Όσοι αποφασίσουν να μπλοκάρουν το σύστημα, με αυτούς οι δρόμοι μας χώρισαν».

Σχολίασε όμως και το θέμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής λέγοντας ότι θα ψηφίσει εκείνον που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζοντας ωστόσο την ικανότητα του Γιάννη Σγουρού.

http://www.ygeianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου