Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή

Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή
Τελικά ο υπουργός Υγείας πότε είναι σοβαρός και ειλικρινής απέναντι στον ελληνικό λαό και πότε όχι;

Τόσο καιρό διαλαλεί ότι είναι ο μνημονιακότερος όλων των υπουργών, ότι η τρόικα δεν θέλει να του κλέψει τη δόξα των μεταρρυθμίσεων, δικαιολογεί κάθε διαλυτική του παρέμβαση στη δημόσια υγείας λέγοντας ότι έπρεπε ούτως ή άλλως να γίνει χωρίς να το ζητήσουν οι δανειστές, γιατί είναι «για το καλό» των πολιτών.


Τα παραδείγματα που ο κ. Α. Γεωργιάδης δίνει διαπιστευτήρια υποταγής στην τρόικα είναι αμέτρητα. Μία όμως από τις αμέτρητες φορές που «λέει και ξελέει», τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού.

Ερωτώμενος σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, ποιο είναι το ψέμα που αναγκάστηκε να πει στην πολιτική, αφήνει τους πάντες σύξυλους με την απάντησή του:

«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν η καταστροφή».

Με λίγα λόγια, ο κ. Γεωργιάδης ομολογεί ότι τα μνημόνια ήταν καταστροφή, άρα καταστροφική είναι και η πολιτική που υλοποιήθηκε από τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις με βάση τις δεσμεύσεις που είχαν θέσει οι δανειστές.

Επομένως, και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης υλοποιεί μια καταστροφική πολιτική για τη δημόσια υγεία, τις σκληρές συνέπειες της οποίας βιώνουν καθημερινά με το χειρότερο τρόπο χιλιάδες Έλληνες που χρίζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία.

Το ψέμα του, ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να δικαιολογήσει σήμερα μέσω Twitter, όταν δέχτηκα την επίθεση των χρηστών:«Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

«Κι εμείς επιβεβαιωθήκαμε ότι είσαι κωλοτούμπας και ξευτιλίζεσαι για τα ψηφαλάκια που έχασες», είναι μία από τις απαντήσεις που εισέπραξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου