Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συνθήματα και γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο Θριάσιο (βιντεο)

Συνθήματα και γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο Θριάσιο (βιντεο)

Ένταση επικράτησε στο νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι του Θριασίου, υποδέχθηκαν με συνθήματα και γιουχαΐσματα τον υπουργό Υγείας λίγο πριν τις 9 το πρωί.Όταν πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας, οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία».


Ο κ. Α. Γεωργιάδης επιχείρησε να καθησυχάσει τους διαδηλωτές και όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον υπουργό, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, εκείνος επανέλαβε τη γνωστή ατάκα που λέει κάθε φορά:  «Δεν λύνονται όλα εύκολα και κυρίως όχι με γκρίνια».


Ο υπουργός Υγείας απαντώντας σε ερωτήματα για βασικά προβλήματα του νοσοκομείου, για το μόνο που δεσμεύθηκε είναι ότι οι ελλείψεις σε τραυματιοφορείς, θα καλυφθούν από τη δεξαμενή των ...σχολικών φυλάκων!

Σήμερα, ο υπουργός Υγείας μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο θα παραλάβει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, δωρεά των ομογενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου