Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι σπαρταριστοί διάλογοι Άδωνι – Βαρνάβα στη Βουλή

Οι σπαρταριστοί διάλογοι Άδωνι – Βαρνάβα στη Βουλή
Κωμωδία για κλάματα σήμερα στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Τα βέλη του υπουργού Υγείας προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρη Βαρνάβα, εκτοξεύθηκαν όταν ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ ζήτησε να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που θα ενταχθούν στο ΕΣΥ.



Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η ΟΕΝΓΕ, όταν ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος ενέταξε στο ΕΣΥ τους γιατρούς του ΙΚΑ, ζητούσε να είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ τώρα ζητά να είναι πλήρους και αποκλειστικής. «Είσαστε κωλοτούμπας», είπε ο υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον κ. Δ. Βαρνάβα.


«Εκτός από ανάγωγος είστε και ημιμαθής και δεν ξέρετε τη διαφορά νοσοκομείου και κέντρου υγείας», του επεσήμανε ο κ. Βαρνάβας.


«Τα λέτε αυτά γιατί κάνετε πολιτικές πιτσικουλιές με τον ΣΥΡΙΖΑ», ανταπάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης.


«Έχετε δύο ονόματα, Σπυρίδων και Άδωνις. Τώρα θα έχετε και τρίτο: Ηρόστρατος», φώναξε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ αναφερόμενος στο έργο του υπουργού στην Υγεία.


Σημειώνεται ότι ο Ηρόστρατος ήταν ο παροιμιώδης εμπρηστής από την Έφεσο. που προκειμένου να μείνει το όνομά του στην ιστορία, το 356 π.Χ. πυρπόλησε το Ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο.


Πηγή: http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου